2017. július 27. 08:28

Kijár a jutalom az elsőosztályról éppen csak lecsúszó Kisvárda focistáinak.

Seszták Miklós fejlesztési miniszter városának focicsapata a legutóbbi szezonban egy hajszállal csak, de lecsúszott az NBI-es indulást érő helyről, így az új szezont is a másodosztályban fogják eltölteni. Mindennek ellenére sikerült egy igen jelentős piaci szereplőt megszerezni támogatóként a csapat mellé, nevezetesen a Porsche Hungáriát, mely rendre jól szerepel az állami közbeszerzéseken is.

Kapcsolódó cikk:
Több mint félmilliós átlagfizetés lehet a kisvárdai klubnál

A Kisvárda FC Facebook-oldalán megosztott bejegyzés szerint 12 focista nullkilométeres Volkswagen Sportsvannal furikázhat a jövőben. Bár nem tudjuk, pontosan milyen felszereltségű és típusú autókat kaptak, a piaci ár 6-7 millió forint körül mozog. 

mfor.hu

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!