2017. július 27. 08:28

Kijár a jutalom az elsőosztályról éppen csak lecsúszó Kisvárda focistáinak.

Seszták Miklós fejlesztési miniszter városának focicsapata a legutóbbi szezonban egy hajszállal csak, de lecsúszott az NBI-es indulást érő helyről, így az új szezont is a másodosztályban fogják eltölteni. Mindennek ellenére sikerült egy igen jelentős piaci szereplőt megszerezni támogatóként a csapat mellé, nevezetesen a Porsche Hungáriát, mely rendre jól szerepel az állami közbeszerzéseken is.

Kapcsolódó cikk:
Több mint félmilliós átlagfizetés lehet a kisvárdai klubnál

A Kisvárda FC Facebook-oldalán megosztott bejegyzés szerint 12 focista nullkilométeres Volkswagen Sportsvannal furikázhat a jövőben. Bár nem tudjuk, pontosan milyen felszereltségű és típusú autókat kaptak, a piaci ár 6-7 millió forint körül mozog. 

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.