<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Kijár a jutalom az elsőosztályról éppen csak lecsúszó Kisvárda focistáinak.

Seszták Miklós fejlesztési miniszter városának focicsapata a legutóbbi szezonban egy hajszállal csak, de lecsúszott az NBI-es indulást érő helyről, így az új szezont is a másodosztályban fogják eltölteni. Mindennek ellenére sikerült egy igen jelentős piaci szereplőt megszerezni támogatóként a csapat mellé, nevezetesen a Porsche Hungáriát, mely rendre jól szerepel az állami közbeszerzéseken is.

Kapcsolódó cikk:
Több mint félmilliós átlagfizetés lehet a kisvárdai klubnál

A Kisvárda FC Facebook-oldalán megosztott bejegyzés szerint 12 focista nullkilométeres Volkswagen Sportsvannal furikázhat a jövőben. Bár nem tudjuk, pontosan milyen felszereltségű és típusú autókat kaptak, a piaci ár 6-7 millió forint körül mozog. 

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.