1p

Gyümölcs ízesítésű ásványvizet gyártanak majd itt.

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz 2,6 millió eurós - több mint 800 millió forintos - beruházás eredményeként  szirupkeverő üzemet avatott kékkúti üzemében, ahol új termékként gyümölcs ízesítésű ásványvizet állítanak elő.

A beruházás eredményeként 15 százalékkal nő a cég termelése - közölte a vállalat 110 éves fennállása alkalmából rendezett pénteki üzemcsarnok avató rendezvényen a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.

Balogh Levente elmondta, hogy a márka piaci erősítése az önerőből történt beruházás célja, valamint a jelenlegi 38 százalékos magyarországi piaci részesedés 50-60 százalékosra bővítése az ízesített ásványvíz bevezetése révén.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!