2018. augusztus 9. 10:36
mfor.hu

Az összeg nagyobbik része nem meglepő módon a Porsche Hungáriához kerül.

Mintegy 9 milliárd forintnyi EU-s forrásból vesz elektromos autókat a magyar állam, szúrta ki az európai közbeszerzési értesítőben a 444.

Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium már nem is létezik, a kiírás szerint mégis ott kell pályázniuk a költségvetési intézményeknek a bevásárlásra.

A tenderen két beszállítót választottak: a Gablini 2,5 milliárd értékű részt nyert el, az állami beszerzéseken mindig jól szereplő Porsche Hungária pedig 6,5 milliárd forint értékű feladatnak örülhet.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!