2018. augusztus 9. 10:36
mfor.hu

Az összeg nagyobbik része nem meglepő módon a Porsche Hungáriához kerül.

Mintegy 9 milliárd forintnyi EU-s forrásból vesz elektromos autókat a magyar állam, szúrta ki az európai közbeszerzési értesítőben a 444.

Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium már nem is létezik, a kiírás szerint mégis ott kell pályázniuk a költségvetési intézményeknek a bevásárlásra.

A tenderen két beszállítót választottak: a Gablini 2,5 milliárd értékű részt nyert el, az állami beszerzéseken mindig jól szereplő Porsche Hungária pedig 6,5 milliárd forint értékű feladatnak örülhet.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.