2013. május 23. 07:46

A magas költségek és a pénzügyi veszteségek miatt az amerikai Ford úgy döntött, hogy bezárja az Ausztráliában található 2 gyárát.

Az első üzemet 1925-ben alapította a Ford az országban, és most 9 évtizeddel később, 2016 októberében bezárja a jelenlegi 2 üzemét.

A Ford, ami a Toyota és a GM után a harmadik legnagyobb gyártó Ausztráliában, 578 millió amerikai dolláros veszteséggel zárt az elmúlt 5 évben.

A Ford szerint egyszerűen olcsóbb importálni az országba, mint helyben legyártani a járműveket, amihez köze van az ausztrál dollár erősödésének is.

Az elmúlt hónapban a General Motors 18 százalékos, azaz 500 fős leépítést eszközölt Ausztráliában, szintén a magas költségek miatt.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.