1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Citigroup vasárnap lemondott elnöke, Charles Prince 95 millió dolláros fájdalomdíjjal távozhat a vállalattól.

A jelzálogpiaci válság miatt lemondott vezérigazgató 29,5 millió dollárt kap részvényopciókban és nyugdíj-hozzájárulásban. Továbbá 12 milliós bónuszhoz jut a részvényárak alakulása után, valamint 53 millió dolláros részvénycsomaggal is rendelkezik a szakember.

A hitelválság másik „áldozata” Stan O'Neal volt, aki múlt hónapban távozott a Merrill Lynch-től, miután jelentős veszteséget szenvedett a vállalat. O'Neal esetében 161,5 milliós búcsúdíjra számítanak.

A távozó főnökök magas végkielégítése számos részvényesben és politikusban is ellenszenvet kavart. Szerintük ugyanis az ilyen mértékű díjazás nem más, mint a kudarc jutalmazása, írja a BBC News.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!