<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

Az új számviteli törvény lehetővé teszi, hogy az üzleti év 2001-től eltérjen a naptári évtől, ezt azonban a vállalkozásnak december 31-ig jeleznie kell az illetékes adóhatóságnál.

Az új számviteli törvény lehetővé teszi, hogy az üzleti év 2001-től eltérjen a naptári évtől, ezt
azonban a vállalkozásnak december 31-ig jeleznie kell az illetékes adóhatóságnál - tájékoztatta
közleményben az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) szerdán az MTI-t. Az új törvény
szerint a naptári évtől eltérő üzleti évet a külföldi anyavállalatok konszolidálásba bevont belföldi
leányvállalatai és azok leányvállalatai, valamint a külföldi székhelyű vállalkozások belföldi fióktelepei
választhatják. További feltétel az is, hogy a külföldi anyavállalatnak is az eltérő üzletévet kell
alkalmaznia. A hitelintézetek, a pénzügyi vállalkozások és a biztosítók nem élhetnek ezzel a
lehetőséggel.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.