TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Fennállása óta először volt kénytelen veszteséget elkönyvelni éves szinten a BP a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa okozta károk miatt.

A tavalyi év utolsó hónapjában 5,6 milliárd dollárt tett ki a vállalat profitja, míg egy évvel korábban 4,3 milliárdot.

Már a harmadik negyedév is nyereséges volt, a BP adózott eredménye 1,8 milliárd dollárt tett ki. Ez jelentős visszaesés volt az előző év azonos időszakához viszonyítva, amikor még 4,67 milliárd dolláros profitja volt a vállalatnak, ugyanakkor a második negyedéves 17 milliárd dolláros rekordveszteséghez képest látványos volt a javulás.

A társaság keddi közlése szerint a Mexikói-öbölben okozott kár 41 milliárd dollárra tehető.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.