2016. október 26. 08:46

A Lapcomot, amely többek között a Bors, a Dél-Magyarország és a Kisalföld kiadója, is szeretnék megszerezni a kormánybarát vállalkozók, írja a Magyar Narancs.

A Magyar Narancs cikke szerint a kormányközeli vállalkozók médiapiaci hódítása nem fog befejeződni a TV2, az Origo és a Mediaworks bekebelezésével.

Ilyennek álmodták a budapesti olimpiát

Állítólag kinézték maguknak többek közt a Borsot, a legnagyobb példányszámú nem országos napilapot, a Kisalföldet vagy a Délmagyararoszágot is birtokló Lapcomot. A kiadó tulajdonosa itt is egy külföldi pénzügyi befektető, a Kajmán-szigeteken bejegyzett Radio Bridge Media. A Narancs úgy tudja, hogy egy delegáció már ki is utazott Londonba, hogy az eladásról tárgyaljon a Lapcom tulajdonosaival.

A Magyar Narancs írásában azt sejteti, hogy a történésekkel összefüggésben lehet az is, hogy múlt héten nyilvános lett: Pallagi Ferenc bulvárpápa, a Lapcom nagyhatalmú vezetője 10 év után távozik a cégtől.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.