TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az Iron Mountain közép-európai központja a legújabb bérlője a belváros jelenleg futó legnagyobb A kategóriás irodafejlesztésének, a Studium Irodaháznak. A fejlesztés különlegességét a Corvinus Egyetem közelsége adja.

A Studium a Wing Zrt. (korábban Wallis Ingatlan) vadonatúj fejlesztése, mely a Duna-parton, a Corvinus Egyetem IX. kerületi új épületében valósul meg. Az impozáns, városképbe
illeszkedő épület alapterülete mintegy 50 ezer négyzetméter, amelynek közel felén található a
Studium Irodaház - irodai és szolgáltatói területeivel - és egy kétszintes mélygarázs.

Az irodaház földszintjén kapnak helyet a szolgáltatások nyújtására alkalmas üzlethelyiségek, míg a 250 és 1780 négyzetméter közötti, rugalmasan osztható irodaterületek a Studium hét emeletén találhatóak. Az épület alatt elhelyezendő kétszintes mélygarázsban több mint négyszáz autó parkolására van lehetőség, amelyek közül kilenc hely kifejezetten a mozgássérültek igényeire szabott.

A fejlesztés igazi kuriózumát az adja, hogy az épület másik felét az egyetem tanszéki, oktatói, kutatói és adminisztratív területei, illetve az egyetemi könyvtár foglalja el. Az irodaház működésében természetesen elkülönül az egyetemi résztől, mégis ideális olyan cégek számára, amelyeknek kifejezett előnyt jelent az egyetem közelsége.

Az Iron Mountain az irodaépület negyedik emeletére költözött, ahol is a cég regionális, pénzügyi, értékesítési, account menedzsmentje, ügyfélszolgálati divíziója, valamint a teljes adminisztráció foglal helyet. Mint Szakonyi András, a társaság regionális ügyvezető igazgatója elmondta, az új iroda kiválasztásánál kiemelkedő szempont volt az a tény, hogy a 2008-as sikeres üzleti évnek köszönhetően 25 százalékkal növekedett irodai és logisztikai munkatársaik száma.

"Nagyon ügyeltünk arra, hogy egy olyan irodát válasszuk, amely kulturált és kiemelkedő munkakörülményeket tud biztosítani a régi és új munkatársainknak egyaránt, amellett, hogy központi elhelyezkedéséből fakadóan az Iron Mountain által fontosnak tartott egyéb elvárásokat is maximálisan kielégíti. Nem beszélve arról, hogy ez a szomszédság nagyban megkönnyíti cégünk utánpótlás-fejlesztését a Corvinus végzős és felsőéves hallgatóival is." - tette hozzá Szakonyi.

A 2, 7 milliárd USD bevételű Iron Mountain üzleti dokumentumok, iratok, kép- és hanganyagok, elektronikus adathordozók bértárolásával és kezelésével foglalkozik. Ügyfelei közé tartoznak a legnagyobb bankok és biztosító társaságok itthon és világszerte egyaránt.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.