3p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az Iron Mountain közép-európai központja a legújabb bérlője a belváros jelenleg futó legnagyobb A kategóriás irodafejlesztésének, a Studium Irodaháznak. A fejlesztés különlegességét a Corvinus Egyetem közelsége adja.

A Studium a Wing Zrt. (korábban Wallis Ingatlan) vadonatúj fejlesztése, mely a Duna-parton, a Corvinus Egyetem IX. kerületi új épületében valósul meg. Az impozáns, városképbe
illeszkedő épület alapterülete mintegy 50 ezer négyzetméter, amelynek közel felén található a
Studium Irodaház - irodai és szolgáltatói területeivel - és egy kétszintes mélygarázs.

Az irodaház földszintjén kapnak helyet a szolgáltatások nyújtására alkalmas üzlethelyiségek, míg a 250 és 1780 négyzetméter közötti, rugalmasan osztható irodaterületek a Studium hét emeletén találhatóak. Az épület alatt elhelyezendő kétszintes mélygarázsban több mint négyszáz autó parkolására van lehetőség, amelyek közül kilenc hely kifejezetten a mozgássérültek igényeire szabott.

A fejlesztés igazi kuriózumát az adja, hogy az épület másik felét az egyetem tanszéki, oktatói, kutatói és adminisztratív területei, illetve az egyetemi könyvtár foglalja el. Az irodaház működésében természetesen elkülönül az egyetemi résztől, mégis ideális olyan cégek számára, amelyeknek kifejezett előnyt jelent az egyetem közelsége.

Az Iron Mountain az irodaépület negyedik emeletére költözött, ahol is a cég regionális, pénzügyi, értékesítési, account menedzsmentje, ügyfélszolgálati divíziója, valamint a teljes adminisztráció foglal helyet. Mint Szakonyi András, a társaság regionális ügyvezető igazgatója elmondta, az új iroda kiválasztásánál kiemelkedő szempont volt az a tény, hogy a 2008-as sikeres üzleti évnek köszönhetően 25 százalékkal növekedett irodai és logisztikai munkatársaik száma.

"Nagyon ügyeltünk arra, hogy egy olyan irodát válasszuk, amely kulturált és kiemelkedő munkakörülményeket tud biztosítani a régi és új munkatársainknak egyaránt, amellett, hogy központi elhelyezkedéséből fakadóan az Iron Mountain által fontosnak tartott egyéb elvárásokat is maximálisan kielégíti. Nem beszélve arról, hogy ez a szomszédság nagyban megkönnyíti cégünk utánpótlás-fejlesztését a Corvinus végzős és felsőéves hallgatóival is." - tette hozzá Szakonyi.

A 2, 7 milliárd USD bevételű Iron Mountain üzleti dokumentumok, iratok, kép- és hanganyagok, elektronikus adathordozók bértárolásával és kezelésével foglalkozik. Ügyfelei közé tartoznak a legnagyobb bankok és biztosító társaságok itthon és világszerte egyaránt.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!