2009. január 23. 11:29

Az Iron Mountain közép-európai központja a legújabb bérlője a belváros jelenleg futó legnagyobb A kategóriás irodafejlesztésének, a Studium Irodaháznak. A fejlesztés különlegességét a Corvinus Egyetem közelsége adja.

A Studium a Wing Zrt. (korábban Wallis Ingatlan) vadonatúj fejlesztése, mely a Duna-parton, a Corvinus Egyetem IX. kerületi új épületében valósul meg. Az impozáns, városképbe
illeszkedő épület alapterülete mintegy 50 ezer négyzetméter, amelynek közel felén található a
Studium Irodaház - irodai és szolgáltatói területeivel - és egy kétszintes mélygarázs.

Az irodaház földszintjén kapnak helyet a szolgáltatások nyújtására alkalmas üzlethelyiségek, míg a 250 és 1780 négyzetméter közötti, rugalmasan osztható irodaterületek a Studium hét emeletén találhatóak. Az épület alatt elhelyezendő kétszintes mélygarázsban több mint négyszáz autó parkolására van lehetőség, amelyek közül kilenc hely kifejezetten a mozgássérültek igényeire szabott.

A fejlesztés igazi kuriózumát az adja, hogy az épület másik felét az egyetem tanszéki, oktatói, kutatói és adminisztratív területei, illetve az egyetemi könyvtár foglalja el. Az irodaház működésében természetesen elkülönül az egyetemi résztől, mégis ideális olyan cégek számára, amelyeknek kifejezett előnyt jelent az egyetem közelsége.

Az Iron Mountain az irodaépület negyedik emeletére költözött, ahol is a cég regionális, pénzügyi, értékesítési, account menedzsmentje, ügyfélszolgálati divíziója, valamint a teljes adminisztráció foglal helyet. Mint Szakonyi András, a társaság regionális ügyvezető igazgatója elmondta, az új iroda kiválasztásánál kiemelkedő szempont volt az a tény, hogy a 2008-as sikeres üzleti évnek köszönhetően 25 százalékkal növekedett irodai és logisztikai munkatársaik száma.

"Nagyon ügyeltünk arra, hogy egy olyan irodát válasszuk, amely kulturált és kiemelkedő munkakörülményeket tud biztosítani a régi és új munkatársainknak egyaránt, amellett, hogy központi elhelyezkedéséből fakadóan az Iron Mountain által fontosnak tartott egyéb elvárásokat is maximálisan kielégíti. Nem beszélve arról, hogy ez a szomszédság nagyban megkönnyíti cégünk utánpótlás-fejlesztését a Corvinus végzős és felsőéves hallgatóival is." - tette hozzá Szakonyi.

A 2, 7 milliárd USD bevételű Iron Mountain üzleti dokumentumok, iratok, kép- és hanganyagok, elektronikus adathordozók bértárolásával és kezelésével foglalkozik. Ügyfelei közé tartoznak a legnagyobb bankok és biztosító társaságok itthon és világszerte egyaránt.

Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.