TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Dell számítógépgyártó szerezheti meg végül a 3PAR adattárolórendszer-forgalmazót: a csütörtöki bejelentés szerint az ajánlati harcban a 3PAR a Dell megemelt, részvényenként 24,30 dolláros, összesen 1,52 milliárd dolláros készpénzes ajánlatát fogadta el.

Néhány napja az amerikai Hewlett-Packard Co. (HP) számítástechnikai konszern licitversenybe bocsátkozott a Dell Inc. vállalattal a 3PAR Inc. adattároló-technológiai cég megvásárlására. A HP ajánlata részvényenként 24 dolláros árfolyamnak felelt meg, szemben a Dell akkori, 18 dolláros ajánlatával.

A 3PAR megszerzésére indult vetélkedés a legújabb fejleménye a fejlett technológiai vállalatok körében a rekord szintre emelkedett forgóeszköz-készletek nyomán megindult összeolvadási és felvásárlási hullámnak, amelyet az Intel által a McAffe-re tett 7,68 milliárd dolláros ajánlat is fémjelez. A Dell és a HP fő tevékenysége a személyi számítógépek és notebookok gyártása, de mindkét vállalat profitálni kíván a vállalati szektor növekvő adattárolási beruházásaiból.

Az 1999-ben alapított 3PAR vállalati adatkezelés optimalizálására alkalmas élvonalbeli technológiai rendszereket gyárt. Berendezései és szolgáltatásai az EMC Corp. adattároló rendszereket gyártó óriásvállalat, a japán Hitachi Ltd., valamint a HP és International Business Machines Corp. (IBM) termékeinek támasztanak versenyt.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.