2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A villamosenergia-elosztással és -kereskedelemmel foglalkozó Démász Zrt. volt 87,8 milliárd forintos nettó bevétellel 2006-ban a dél-alföldi régió legnagyobb vállalkozása - derül ki az APEH és a régiót alkotó három megye kereskedelmi és iparkamaráinak gondozásában megjelent Top 100 kiadványból, amelyet kedden mutattak be Szegeden.

Korábban több megyében jelent már meg ilyen kiadvány, azonban a most napvilágot látott 150 oldalas kötet az országban első, amely egy régió gazdaságát elemzi - mondta Tamásné Czinege Csilla, az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatóságának vezetője a könyvbemutatón.

A kiadvány szerint a régió második legnagyobb cége a gázelosztással és -kereskedelemmel foglalkozó Dégáz Zrt., a harmadik pedig a Lombard Lízing Zrt. A régiós első százba kerüléshez 2006-ban 4,4 milliárd forintos forgalom kellett.

A kiadvány a társas vállalkozásokra vonatkozó adatok mellett bemutatja az egyéni vállalkozó és az önadózó magánszemélyek bevételeinek alakulását is. 2006-ban a régióban a legnagyobb 5,182 milliárd forintos bevételt egy gyógyszer kiskereskedelemmel foglalkozó Csongrád megyei egyéni vállalkozó érte el, a legnagyobb bérjövedelmet, 131,5 millió forintot pedig egy a szegedi kistérségben élő magánszemély kapta.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!