<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A DreamCom Távközlési Zrt. lehet a befutó a negyedik mobilszolgáltató frekvenciájára kiírt pályázaton a Napi Gazdaság szerint.

A gazdasági napilap szerdai száma arról ír, hogy a birtokukba került dokumentumok szerint a szakmai szempontok alapján ez a cég kapta a legtöbb pontot, ugyanakkor lehetnek más szempontok is, amelyeket figyelembe vesznek a döntéskor.

Úgy tudják, az Externet és a Telekom4 által alapított társaság elsősorban az árbevétel-arányos díjazással érte el, hogy a négy induló közül az első helyre kerüljön.

Még folyik a pályázat kiértékelése, így a Nemzeti Hírközlési Hatóság szóvivője még azt sem tudta megmondani a lapnak, hogy mikor lesz eredményhirdetés.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.