<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az elmúlt hónapban a Ferrari elindította azt a személyre szabó programot, amiben a cég az autóit teljesen egyedivé, az ügyfél kívánalmai szerint alakítja.

A program célja, hogy emelje az eladott luxus-sportautók státuszát, na és persze, hogy új bevételek hozzon a Ferrarinak.

Az egyediség leginkább a külcsínben jelenik meg, mint kárpitborítás, a felnik, a festés stb.

Rebecca Lindland, az IHS elemzője szerint azért fontos a testreszabás, mert "kellemetlen, ha egy gálaesten mindenki ugyanolyan ruhában jelenik meg. Elsőre vicces, de bosszantó, ha rendszeressé válik."

A cég 2010-ben 6500 autót adott el, idén hétezret szeretne értékesíteni. A plusz bevételek az anyagcégnek, a Fiatnak is segítséget jelentenek, hiszen a cég jelenleg a Chrysler csoportot olvasztja magába.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.