TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A regisztrált munkanélküliek száma 2001 végén várhatóan 335-340 ezerre csökken.

A regisztrált munkanélküliek száma 2001 végén várhatóan 335-340 ezerre csökken, ez 30-40 ezres mérséklődés a tavaly év végi adathoz képest - állapítja meg a Gazdasági Minisztérium (GM) csaknem ötezer cég körében végzett felmérése.

A felmérés szerint idén az első félévben 32 500-zal nőtt a foglalkoztatotti létszám, és a második félévben további 10-15 ezerrel gyarapodik. A felmérés szerint a növekmény több mint fele a feldolgozóiparban keletkezik. Elsősorban a textilipar és a gépipar jelzett munkaerő-igényt, de bővíti a létszámot az építőipar is.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.