Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	

A GTS-Datanet pályázatot ír ki debreceni és székesfehérvári diákok számára. A gyerekek arról fejthetik ki véleményüket, hogy az internet miként befolyásolja a tizenévesek jövőképét.

A GTS-Datanet, Magyarország egyik vezető alternatív távközlési szolgáltatója pályázatot ír ki debreceni és székesfehérvári diákok számára "Az internet világa 2017-ben" címmel. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, miként befolyásolja a mostani tizenévesek jövőképét a világháló mindennapos használata - olvasható a cég közleményében.

A pályázaton debreceni és székesfehérvári nyolcadik évfolyamos tanulók indulhatnak, akik maximum két gépelt oldalnyi terjedelemben összefoglalják gondolataikat a kérdéses témával kapcsolatban. A beérkezett pályázatokat egy magyartanárokból és a GTS-Datanet Távközlési Kft. szakembereiből álló zsűri fogja értékelni. Az eredményhirdetésre 2007. február második felében kerül sor.

A legötletesebb fogalmazást a GTS-Datanet egy kétszázezer forint értékű számítógéppel és egy éves szélessávú internet kapcsolattal jutalmazza, valamint megjelenteti a megyei napilapban is. A második és harmadik helyezettek szintén értékes díjat kapnak.

A pályázatokat legkésőbb 2007. február 7-ig kell elküldeni levélben a Budapest, 1241. Postafiók 27. vagy e-mailben a perdos@noguchi.hu címre. Az érdeklődő diákok a pályázatról további információt magyar szakos tanáraiktól kaphatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.