1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az olimpia miatt kiírt busztenderen nyertes kínai gyárnak szállíthat speciális járműipari padlót a Graboplast Zrt. A győri cégnek legkésőbb májusban kell teljesen leszállítani a megrendelt mennyiséget. Önmagában az olimpiai játékok miatt eddigi kínai exportján felül 2500 autóbuszhoz szállíthat anyagot a cég, írja a Világgazdaság.

Herczig Péter, a társaság marketingmenedzsere elmondta: 2004 óta értékesítenek Kínában speciális PVC-padlóburkolókat sportlétesítményekbe, kórházakba, sportcsarnokokba, valamint a járműiparnak. A cég a szállítások nyomán komolyabb üzleti kapcsolatot is kiépített kínai járműgyártókkal.

A győri társaság Európán és a volt szovjet tagállamokon kívüli forgalma a teljes járműiparipadló-értékesítésben eléri a 60 százalékot, ennek felét Kínába szállítja a cég. A Graboplast teljes értékesítésén belül már mintegy 95 százalékot jelent az export.

A speciális padlók iránti jelentős keresletnövekedés miatt a társaság mintegy 2,5 milliárd költséggel kapacitásbővítő beruházást valósít meg Győrben, emellett teljesen felújítják a kisalföldi megyeszékhelyen lévő gyárat, s új technológiát is telepítenek, számol be a Világgazdaság.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!