2007. január 23. 13:06

2007. február 1-jétől Szalay-Bobrovniczky Kristóf foglalja el az Adriatiq Islands Group vezérigazgatói pozícióját.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf

Az újonnan alapított horvát részvénytársaság, amelynek elnöke a többségi tulajdonos Vitézy Tamás, az alapító tulajdonosok birtokában lévő horvátországi idegenforgalmi ingatlanbefektetések és vállalkozások összefogására alakult. Az alapító és tulajdonostársa, Kerekes László által 2000 óta épített, nagy értékű dalmáciai szállodákból, kikötőkből és kapcsolt vállalkozásokból álló vállalatcsoport fejlődése szükségessé tette, hogy az alapító tulajdonosok új erőforrásokat vonjanak be a munkába, és professzionális menedzsmentet építsenek vállalataik további fejlesztése érdekében.

Az új vezérigazgató által vezetett csapat feladata az Adriatiq márkanév nemzetközi piacokon történő bevezetése, a vállalatcsoport egységes és hatékony rendszerbe szervezése valamint a csoport további befektetéseinek előkészítése és lebonyolítása lesz.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf 36 éves, tanácsadói és banki tapasztalatok után a távközlési és média piacokon szerzett vállalatvezetői rutint, 2004 óta a HetiVálasz kiadóigazgatói posztját töltötte be.

További karrier híreket olvashat Egyről kettőre rovatunkban.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.