2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Új irodát nyitott Bahreinben, a közel-keleti és észak-afrikai régió egyik legjelentősebb pénzügyi és ingatlanpiaci központjában a világ vezető ingatlan-tanácsadójának számító CB Richard Ellis (CBRE).

A globális pénzügyi válság ellenére az Öböl ingatlanpiacai komoly lehetőségeket kínálnak a cég nemzetközi ügyfelei számára. A Közel-Kelet legelismertebb, legjobban szabályozott pénzügyi központjának tartott Bahrein 40 éve a régió pénzügyi fővárosa, amelyben több mint 400 pénzügyi szolgáltató működik - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A szigetország a Fahd király hídnak köszönhetően közvetlenül összekapcsolódik a régió legnagyobb piacával, Szaúd-Arábiával. A 2012-ben átadandó második híd teszi teljessé a Szaúd-Arábiából induló, Bahreint, Katart, Ománt és az Egyesült Arab Emirátusokat összekötő autópályát, amely így az összes öbölbeli piacot bahreini központtal szövi át.

A CB Richard Ellis várhatóan több mint száz munkatársat foglalkoztat az Öböl térségében az év végéig, akik közül legalább húsz Bahreinben fog dolgozni. A manamai iroda vezetője Mike Williams lesz, aki szakmai tapasztalatait a magán- és állami szektornak adott tanácsadás területén a régióban eltöltött tíz év alatt szerezte, és számos nagy projektben vett részt. A bahreini menedzsment tagjai közel harmincéves tapasztalattal bírnak a régióban, és alkalmasak arra, hogy mind helyi, mind nemzetközi ügyfeleiknek átfogó ingatlan-szolgáltatást nyújtsanak.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!