1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A Liga Szakszervezetek támogatja a VDSZSZ Szolidaritás és a Vasutasok Szakszervezete közös, november 7-ére meghirdetett figyelmeztető sztrájkját - közölte a szakszervezeti konföderáció hétfőn.

A Liga Szakszervezetek elutasítja a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium tervezett intézkedését, amelynek során ismét vasútvonalakat zárnának be és korlátoznák a vonatforgalmat. A tervezett intézkedések következményeként nemcsak munkahelyek tömege szűnhet meg a vasúttársaságoknál, hanem több település lakossága is hátrányos helyzetbe kerülhet - hangsúlyozza a Liga közleménye. A szervezet ezt elfogadhatatlannak tartja, ezért támogatja a vasutas érdekképviseletek akcióját.

Az előző vasutassztrájk miatt a MÁV 1,77 millió forintnyi vonatjegy árát kényszerült visszatéríteni az utasoknak. A cég a munkabeszüntetés miatt elhalasztott utazásokra szóló előreváltott menet- és helyjegy árát a kezelési költség levonása nélkül térítette vissza.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!