2011. március 10. 15:43

A Lukoil, a második legnagyobb orosz olajtermelő a vártnál kisebb adózott eredményt jelentett a tavalyi évről csütörtökön.

A legnagyobb magánkézben lévő orosz olajcég profitja 29 százalékkal 9,01 milliárd dollárra emelkedett amerikai számviteli szabvány (GAAP) szerint. A szakértők 9,36 milliárd dollárral számoltak.

A Lukoil kamat-, adófizetés, amortizáció és értékcsökkenés előtti nyeresége (EBITDA) 19 százalékkal 16,05 milliárd dollárra emelkedett, szintén elmaradt a szakértői várakozásoktól, amelyek 16,15 milliárd dollárról szóltak.

A cég bevétele 29 százalékkal 105 milliárd dollárra emelkedett tavaly.

A Lukoil árfolyama 1 százalékkal 2.022 rubelre (71,0 dollár) csökkent az adatismertetés után a moszkvai értéktőzsdén.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.