2017. szeptember 20. 11:52

"A legnagyobb állt a legjobb mellé."

Magyarország legnagyobb vállalata, a MOL lesz a főtámogatója az új szezontól a Bajnokok Ligája-győztes Szolnok férfi vízilabdacsapatának.

"A legnagyobb állt a legjobb mellé, amikor aláírtuk a megállapodásunkat a Szolnoki Vízilabda SC-vel, amelynek így a MOL-csoport lett a kiemelt főtámogatója" - kommentálta a szerződéskötést Szollár Domonkos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója, hozzátéve, hogy az olajipari cég számára rendkívül fontosak a csapatsportok, a vízilabda ráadásul egy évtizedek óta íródó magyar sikertörténet, a vállalat pedig szeretné, ha ez klubszinten is új fejezetekkel bővülne.

(forrás: Facebook)

A szolnoki csapat május végén aratta fennállása legnagyobb diadalát, amikor a BL Duna Arénában rendezett hatos döntőjét megnyerte, az aranycsatában a Jug Dubrovnikot 10-5-re legyőzve.

A MOL-csoport éppen az idei hazai rendezésű világbajnokság előtt lett a magyar férfi- és női vízilabda-válogatott prémium támogatója. A Szolnoki Vízilabda SC ezzel a megállapodással bekerült a MOL-csapatba, melynek olyan sikeres klubok is tagjai, mint - péntek óta - a Szolnoki Olaj KK, vagy éppen a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata és a Videoton FC labdarúgócsapata.

A MOL a vízilabdán kívül is előszeretettel támogat magyar vizes sportolókat. Ott vannak Gyurta Dániel mögött, és júliusban megkezdték az együttműködést Hosszú Katinkával is. Illetve szponzorálták a budapesti vizes vb-t.

via MTI