2017. augusztus 3. 09:48

150 embert azonnal felvennének.

Egyre nagyobb munkaerőhiánnyal küzd a Magyar Posta is, írja a Magyar Nemzet. A lap szerint a "bejelentett foglalkoztatás, stabil munkahely, biztos megélhetés, segítőkész munkatársak, karrierépítés és üdültetés" reklámszöveggel igyekeznek embereket toborozni. Legalább 150 főt szinte azonnal fel is tudnának venni.

Mint írják, igazán változatos beosztásokba keresnek embereket, mások mellett betanított kézbesítőt, jogtanácsost, gépjárművezetőt és logisztikust is, a kínálatban nyolc általánost és érettségit igénylő pozíciók is vannak. A Debrecen és Szeged méretű nagyvárosok mellett a kisebb falvakba is szükséges felvenni új munkavállalókat.

A bérezés megegyezés szerint alakul, de az általános iskolai végzettséghez kötött állásoknál körülbelül bruttó 210 ezer forinttól indul a havi jövedelem. A kistelepüléseken valójában gyakorlatilag elhanyagolható a tényleges postai munka, egy korábbi felmérés szerint napi átlag 5 óra kihasználatlan kapacitást mértek.

mfor.hu

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés