Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	

A Masterplast csoport a Heves megyei Kálon a napokban vette birtokba új gyártócsarnokát, amelyben tetőfóliát konfekcionál és perforál, a beruházás 35 millió forintba került, a csoport eddig több mint egymilliárd forintot ruházott be építőanyag gyártásba ezen a telephelyen, az összeg hét év alatt térül meg - közölte a cég az MTI-vel.

A társaság Kálon elsőként szigetelőfóliát és habfóliát kezdett gyártani 2005 őszén. Egy évre rá ide telepítette a gipszkarton élvédő profil, a vakolóprofilok, és a homlokzati hőszigetelésekhez használt hálós élvédő profilok gyártását. Ezt követően a Masterplast 2007-ben három új raktárat, és gyártócsarnokot is felépített a területen, amivel a logisztikai és gyártási rendszerét optimalizálta, illetve fejlesztette a meglévő gépsorokat.

A magyar magánszemélyek tulajdonában lévő Masterplast csoport 1997-ben alakult, jelenleg 17 országban rendelkezik leányvállalattal. A Masterplast Group Kereskedelmi Zrt. jegyzett tőkéje - a cégjegyzék szerint - egymilliárd forint. Magyarországon két gyártó telepe és raktárbázisa van, az egyik Kálon, a másik a cég központjának is helyet adó, Fejér megyei Sárszentmihályon. Teljes körű megoldásokat nyújt a hő-, hang- és vízszigetelésre, a tetőfedésre, valamint a szárazépítésre is.

A csoport múlt évi árbevétele 112,9 millió euró volt, míg az adózás előtti eredménye 3,42 millió eurót tett ki, 2008 óta tagja a Budapesti Értéktőzsde Tőzsdeképes Cégek Klubjának.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.