2017. február 22. 15:19

A francia PSA autógyártó konszern egyik főrészvényese, a Peugeot család támogatja az Opel felvásárlását.

A PSA belső vállalati köreiből származó értesülések szerint a Peugeot család "nagyon meg van elégedve" a konszern vezérigazgatója, Carlos Tavares tevékenységével. A felvásárlási tervet a Peugeot család mindkét befektetési holdingjának igazgatótanácsa megvitatta és elfogadta. A család két holdingja, az FFP és az EPF együttesen 12,8 százalékos, a francia kormányéval megegyező nagyságú részesedéssel rendelkezik a PSA Peugeot-Citroën konszernben.

Ezt kínálja most az Opel

Az Opel-akvizícióhoz beleegyezését kell még adnia a PSA konszernben a Peugeot családdal és a francia kormánnyal megegyező nagyságú részesedéssel rendelkező kínai Dongfeng Motors vállalatnak is.

MTI

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!