<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A francia PSA autógyártó konszern egyik főrészvényese, a Peugeot család támogatja az Opel felvásárlását.

A PSA belső vállalati köreiből származó értesülések szerint a Peugeot család "nagyon meg van elégedve" a konszern vezérigazgatója, Carlos Tavares tevékenységével. A felvásárlási tervet a Peugeot család mindkét befektetési holdingjának igazgatótanácsa megvitatta és elfogadta. A család két holdingja, az FFP és az EPF együttesen 12,8 százalékos, a francia kormányéval megegyező nagyságú részesedéssel rendelkezik a PSA Peugeot-Citroën konszernben.

Ezt kínálja most az Opel

Az Opel-akvizícióhoz beleegyezését kell még adnia a PSA konszernben a Peugeot családdal és a francia kormánnyal megegyező nagyságú részesedéssel rendelkező kínai Dongfeng Motors vállalatnak is.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.