TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Royal Philips Electronics hétfőn bejelentette, hogy a TPV Technology Limited-del TV-gyártó vegyes vállalatot hozott létre.

A TP Vision elnevezésű új cégben 70 százalékban a TPV, 30 százalékban a Philips lesz a tulajdonos. A TP Vision Philips márkájú TV-készülékeket fog fejleszteni, gyártani és forgalmazni.

A megállapodás létrejöttét a szükséges fúziós engedélyek, továbbá a kormányzat és TPV részvényeseinek jóváhagyása előzte meg. A TP Vision központja Amszterdamban található, vezetője Maartern de Vries lesz.

"A TP Vision a globális TV piac olyan erős szereplője lesz, amely biztosítja a Philips TV márka állandósságát a piacokon" - hangsúlyozta Frans van Houten, a Philips ügyvezető igazgatója. "Az új vállalat kihasználja mind a Philips márka erősségét, innovációs erejét és ipari kapcsolatait, mind pedig a TPV további kapacitásait és gyártási erősségeit. A TV partnerség a TPV-vel lehetővé teszi, hogy a Philips az egyre erősödő piacvezető pozícióira fókuszáljon az egészségügyi, Consumer Lifestyle és világítási szektorban."

A közlemény szerint a TP Vision a Philips' Television design-jáért, gyártásáért, disztribúciójáért, marketingjéért lesz felelős világszerte - Kína, India, Egyesült Államok, Kanada, Mexikó és Dél-Amerika bizonyos országai kivételével. A tranzakció részeként a Philips Television innovációs- és gyártóüzemeket, kereskedelmi szervezeteket, központokat és 3300-at megközelítő munkavállalói bázist helyez át a TP Vision vállalatba.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.