1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zrt. a Privy Council Communications-t választotta stratégiai és sajtókommunikációs tanácsadói partneréül.

A Privy Council Communications a társaság aukciós és műkereskedelmi szolgáltatásának public relations tevékenységeit végzi a jövőben, áll a társaság közleményében.

A megállapodás értelmében az ügynökség feladata a napi szintű tanácsadáson túl, hogy a BÁV Aukciósház és műkereskedelmi tevékenységéhez kapcsolódóan hosszú távú kommunikációs stratégiát dolgozzon ki a társaság számára, és ennek megfelelően segítse a kommunikációt.

A kommunikációs tanácsadói cég referenciái és ügyfelei közé tartozik a BÁV-on kívül a többi között a BOM, a Budapesti Értéktőzsde, a Magyar Telekom Nyrt., a Budapest Bank, a Budapest Airport vagy a Gestesa Magyarország.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!