<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az Unilever bővíti kelet-közép-európai regionális tevékenységét, ehhez 27 500 négyzetméter raktárterületet bérel Magyarországon a ProLogistól.

A disztribúciós-terület birtoklásával, fejlesztésével és menedzselésével foglalkozó ProLogis kedden közölte: a bérelt raktár a Budapesttől tizenkét kilométerre fekvő, 132 ezer négyzetméteres, vasúti kapcsolattal is rendelkező ProLogis Harbor Park nemrég elkészült épületében található.

Az új épületből magyarországi, szlovéniai és horvátországi kiskereskedelmi ügyfélhálózatát fogja kiszolgálni az Unilever, áll a társaság közleményében.

A közlemény szerint az élelmiszeripari és személyi higiéniai termékeket gyártó Unilever több kontinensen is a ProLogis ügyfele, a vállalat összesen több mint 510 ezer négyzetmétert bérel Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában a ProLogistól.

A ProLogis jelenleg öt, összesen több mint 301 ezer négyzetméter területet felölelő park tulajdonosa a budapesti régióban, amelyet a szlovák és osztrák határhoz közeli, már jelenleg is több mint 22 900 négyzetméter területet kínáló ProLogis Park Hegyeshalom egészít ki. A ProLogis Harbor Park tizenegy disztribúciós létesítményből áll, az M6-os autópálya mellett helyezkedik el.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.