1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Sony és az Ericsson megállapodott abban, hogy az előbbi kivásárolja a svéd cég teljes, 50 százalékos részesedését 10 éves közös telefoncégükből. A japán cég célja, hogy integrálja a mobileszközökbe a játékait.

Az Ericsson 1,05 millió eurót kap a részesedéséért, közölte a cég csütörtökön. A bejelentésre a cég papírja 5 százalékot emelkedtek a stockholmi tőzsdén, valamint a Sony is emelkedett 5,4 százalékot Tokióban.

A vásárlás okai a Sony részéről, hogy a cég új bevételi forrásokat találjon, miután elvesztette a japán legnagyobb exportőre címét, valamint azért, mert a cég televizió szekció veszteséges volt az elmúlt években. Az Ericsson pedig nagyobb erővel koncentrálhat a vezeték nélküli rendszereire és szolgáltatásaira.

Többet nyújtunk, mint egy hagyományos kereskedési rendszer  

A Sony a vásárlás után valószinűleg leváltja a hordozható játékkonzolát, a PSP-t (Playstation Portable), és okostelefonokba, valamint táblagépekbe integrálhatja a játékokat.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!