TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Sony és az Ericsson megállapodott abban, hogy az előbbi kivásárolja a svéd cég teljes, 50 százalékos részesedését 10 éves közös telefoncégükből. A japán cég célja, hogy integrálja a mobileszközökbe a játékait.

Az Ericsson 1,05 millió eurót kap a részesedéséért, közölte a cég csütörtökön. A bejelentésre a cég papírja 5 százalékot emelkedtek a stockholmi tőzsdén, valamint a Sony is emelkedett 5,4 százalékot Tokióban.

A vásárlás okai a Sony részéről, hogy a cég új bevételi forrásokat találjon, miután elvesztette a japán legnagyobb exportőre címét, valamint azért, mert a cég televizió szekció veszteséges volt az elmúlt években. Az Ericsson pedig nagyobb erővel koncentrálhat a vezeték nélküli rendszereire és szolgáltatásaira.

Többet nyújtunk, mint egy hagyományos kereskedési rendszer  

A Sony a vásárlás után valószinűleg leváltja a hordozható játékkonzolát, a PSP-t (Playstation Portable), és okostelefonokba, valamint táblagépekbe integrálhatja a játékokat.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.