<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Synergon leányvállalata, a Synergon Retail Systems Kft. a hazai gazdasági élet induló vállalkozásait honoráló elismerésben részesült.

Steinbinder Romulus, a Synergon Retail Systems Kft. ügyvezetője február 26-án vehette át a "Legdinamikusabban startoló magyar cég" elismerő oklevelet a Parlament Vadász termében - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Az Up Club Hungary idén több mint húsz vállalatot díjazott a magyar gazdasági ágazatok különböző területeiről, mint építőipar, gyógyszeripar, gyártás, stb. Az informatika területéről csak a Synergon Retail Systems Kft. került kiválasztásra.

A döntő bizottság minden évben az előző évben alakult magyar vállalatok mérlegeit vizsgálja, az elbírálás elsődleges feltétele: nettó százmillió forintot meghaladó árbevétel, nyereséges első év.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.