1p

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. a meleg nyári hónapok megnövekedett eladásai révén az idei első hat hónapban az előző évhez képest 6%-os forgalomnövekedést produkált.

A cég éves termelésének általában az 50%-át a nyári hónapokban értékesíti, és ezzel az idén január-június időszakban 6%-os forgalomnövekedést ért el az előző év azonos időszakához képest.

Matus István operatív vezérigazgató az – árbevétel tekintetében 16-17%-os részesedésével – piacvezető ásványvízmárka eddigi eredményeit tekintve elmondta: "Nagy valószínűséggel tartani tudjuk magunkat az ásványvizek tekintetében az év végi tervezett közel 9%-os forgalomnövekedéshez, és várhatóan meghaladjuk a 147 millió liter ásványvíz-előállítást is."

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!