2011. május 26. 14:09

Június 1-től a Sziget Kft. cégvezetőjeként segíti a szervezőiroda munkáját Kádár Tamás. A szakember korábban az Est Media Group ügyvezetését látta el.

Cégvezetőként segíti a Sziget Szervezőiroda irányítását júniustól Kádár Tamás. A cég vezetését továbbra is Gerendai Károly és Takács Gábor  ügyvezetők, valamint a Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán alkotta szakmai team látja el, az ő munkájukat támogatja majd az új operatív vezető.

Takács Gábor szerint a változásra a jövőbeli hazai és külföldi portfolióbővítési tervek miatt van szükség, Mint elmondta: “Tamás – akinek tulajdonosi oldalról is teljes a támogatottsága – korábbi tevékenységei során szoros kapcsolatot ápolt a Szigettel, jól ismeri annak működését és vezető munkatársait, így bizonyára zökkenőmentes lesz a beilleszkedése.”

Kádár Tamás a Radio Bridge hirdetésszervezőjeként, majd hirdetési igazgató helyettesként kezdte karrierjét. Később az Edison Media Sales House médiaigazgatója lett. A Berg Média Budapest alapítója, a Premium Media Sales House és a MoccaMogul Kft. alapító partnere. Kádár kisebbségi tulajdonosa volt az EST FM-nek és többségi tulajdonosa a radiocafé 98.6-nak. 2007-ben társ-alapítója a Dynamo Budapest - Brand Management Ügynökségnek, majd 2008-tól 2011. márciusáig az Est Media Group ügyvezetését látta el.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.