TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Június 1-től a Sziget Kft. cégvezetőjeként segíti a szervezőiroda munkáját Kádár Tamás. A szakember korábban az Est Media Group ügyvezetését látta el.

Cégvezetőként segíti a Sziget Szervezőiroda irányítását júniustól Kádár Tamás. A cég vezetését továbbra is Gerendai Károly és Takács Gábor  ügyvezetők, valamint a Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán alkotta szakmai team látja el, az ő munkájukat támogatja majd az új operatív vezető.

Takács Gábor szerint a változásra a jövőbeli hazai és külföldi portfolióbővítési tervek miatt van szükség, Mint elmondta: “Tamás – akinek tulajdonosi oldalról is teljes a támogatottsága – korábbi tevékenységei során szoros kapcsolatot ápolt a Szigettel, jól ismeri annak működését és vezető munkatársait, így bizonyára zökkenőmentes lesz a beilleszkedése.”

Kádár Tamás a Radio Bridge hirdetésszervezőjeként, majd hirdetési igazgató helyettesként kezdte karrierjét. Később az Edison Media Sales House médiaigazgatója lett. A Berg Média Budapest alapítója, a Premium Media Sales House és a MoccaMogul Kft. alapító partnere. Kádár kisebbségi tulajdonosa volt az EST FM-nek és többségi tulajdonosa a radiocafé 98.6-nak. 2007-ben társ-alapítója a Dynamo Budapest - Brand Management Ügynökségnek, majd 2008-tól 2011. márciusáig az Est Media Group ügyvezetését látta el.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.