1p

Az RTL Klub után a TV2 is leszerződött a digitális földfelszíni (DVB-T) platform működtetőjével, az Antenna Hungária (AH) csoporttal, így műsoruk jövő hétfőtől fogható ezzel a technológiával is.

A TV2 a 2020 szeptemberéig szóló megállapodásról csütörtökön az MTI-vel azt közölte: az "a két cég számára kölcsönösen előnyös kereskedelmi és műszaki feltételeket tartalmaz". Az országos kereskedelmi televízió csatlakozott az AH által alapított Digitalizációs Szervezethez és a stratégiai együttműködés alapján részt vesz a MinDig TV platform promóciójában.

"Célunk a kezdetektől a mindkét fél számára előnyös megállapodás elérése volt, amelyből a magyar háztartások mintegy egyötödét kitevő, földfelszíni platformot használó nézők profitálnak leginkább" - idézték a közleményben Várdy Zoltánt, a csatornát működtető MTM-SBS Televízió Zrt. vezérigazgatóját.

Az RTL Klub május 8-án jelentette be, hogy csatlakozott a platformhoz, amelyen azt megelőzően a Duna Televízió két csatornája volt szabadon elérhető, az ATV és a Hír TV adása pedig kódoltan fogható.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!