<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Huszlicska József, a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese felsővezetői feladatot és megbízást kapott a Telenor csoporton belül. Kinevezése 2008. június közepétől érvényes.

Huszlicska József szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik és kiváló eredményeket ért el az IS/IT hálózatfejlesztés és üzemeltetés területén, ami kulcsszerepet játszott a Pannon hálózatának működtetése és bővítése, valamint a 3,4 milliós ügyfélkör kiépítése során.

Huszlicska József távozását követően a megüresedett műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíciót Koller György jelenlegi fejlesztési igazgató tölti majd be, áll a társaság közleményében.

Koller György 1994-ben átvitel-technikai mérnökként került a Pannonhoz, és többféle vezetői pozíciót is betöltött a kereskedelmi és a műszaki divíziónál. 2004-ben szakmai munkája elismeréseként megkapta az „Az év projektmenedzsere” elismerést a djuice sikeres bevezetéséért.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.