2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A TriGránit és az Ingra konzorciuma építheti a zágrábi Arénát, miután Zágráb város és a horvát kormány elfogadta ajánlatukat.

A 15 600 férőhelyes létesítményt, amely multifunkcionális sportcsarnokként a jövő számos sporteseményének adhat otthont, a tervek szerint júliusban kezdik építeni és a jövő év novemberére készülnek el, áll a társaság közleményében.

A zágrábi Aréna, amely Novi Zagreb Laniste részén épül, a sporteseményeken kívül alkalmas lesz hangversenyek, kiállítások, gyűlések és kongresszusok megrendezésére is. Egyebek között itt rendezik meg majd a 2009-es Kézilabda Világbajnokságot.

Az aréna megépítése a jövőben tervezett Aréna Komplexum első szakasza. Az elképzelések szerint az Aréna Komplexum lehet a legnagyobb új generációs bevásárló- és szórakoztatóközpont, amelynek főberuházója és kivitelezője a TriGránit.

A Zágráb várossal és a horvát kormánnyal kötött megállapodás szerint a konzorcium a bérleti szerződést legkésőbb 2007. május 2-ig írja alá.

A TriGránit az utóbbi időben két filmstúdiót is épít, az etyeki Korda stúdió mellett Moszkva közelében is filmstúdió építésébe kezdtek. Az oroszországi terjeszkedést egyébként a Gazprommal közös vállalata segíti.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!