<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Várban nyit önkiszolgáló éttermet, kávézót, cukrászdát a CBA Kereskedelmi Kft.

Az átadáson Baldauf László, a CBA Kereskedelmi Kft. elnöke közölte: az élelmiszer-kereskedelemben betöltött szerepük lehetővé teszi az olcsóbb árubeszerzést, és ezt a piaci előnyt a vendéglátásban is érvényesítik.

Nagy Gábor Tamás (Fidesz-KDNP), az I. kerület polgármestere elmondta: a Budavári Önkormányzat áttekintette a Vár vendéglátó-ipari helyzetét, és örömmel vették, hogy a kispénzű turistáknak, lakóknak is megfelelő kínálatot, szolgáltatást nyújtó létesítményt hozott létre a CBA, amely stratégiai partnere volt már korábban is az önkormányzatnak, például a szociális kártya működtetésében.

Fodor Attila, a CBA kommunikációs vezetője elmondta: a helyszínen 1970-es évek óta étterem üzemelt, a mostani átépítési munkák három hónapot vettek igénybe. Az első ilyen, élelmiszerüzlethez nem kapcsolódó éttermükben a turistákon kívül a Várban élők és dolgozók kiszolgálását tekintik feladatuknak.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.