2010. október 22. 08:07

Novembertől Varró Balázs, a Viasat Hungária Zrt. távozó PR-vezetője tölti be a Wizz Air kommunikációs vezetői posztját.

Varró Balázs

Varró Balázs, a Wizz Air most kinevezett kommunikációs igazgatója az egri Eszterházy Károly Főiskola szerzett diplomát, majd a University of Maryland budapesti képzését végezte el.

Szakmai pályáját a Philip Morris dohánycégnél kezdte, előbb pr, majd marketing beosztásban volt a vállalatnál. 2003-tól két évig a Momentum pr-ügynökségnél dolgozott, majd 2005-től a Viasat3 tévécsatorna pr-vezetője lett.

Kázmér Natasa, a Wizz Air diszkont légitársaság egyik alapítója nyáron távozott a kommunikációs vezetői posztról, helyét akkor Dankovics Attila vette át.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.