TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az előrejelzések szerint 2017-ben is a Volkswagen gyártotta a legtöbb járművet.

Az előzetes becslések alapján a Volkswagen az előző évben csaknem 10,7 millió személygépkocsit adhatott el, mellyel továbbra is megőrizheti vezető helyét a világ legnagyobb autógyártói között.


Ugyan a legnagyobb vetélytársa, a Toyota is jól teljesített, ám a német vállalat kimagasló értékesítési adatokat tett közzé, és ennek köszönhetően előre jelezhető, hogy a legnagyobb fenyegetést jelentő vetélytárs nem tudja letaszítani a trónról a Volkswagent. 

A VW 2017-es bevétele akár a 220 milliárd eurót is meghaladhatja, mely elsősorban az erős kínai piacnak volt köszönhető, olvasható az Equilor reggeli hírlevelében.
 
mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.