2002. április 11. 11:00

Az idei év első három hónapját 53,7 millió dolláros veszteséggel zárta a Yahoo! Inc., az internetszektor egyik leglátogatottabb portálja. Egy évvel korábbi deficit 10,5 millió dollár volt.

A szakértők a veszteség okát elsősorban az internetes reklámpiac szűkülésében látják. A működési eredmény 10,5 millió dollár lett, ami jelentős javulás ahhoz képest, hogy tavaly az azonos időszakban a cégnek 11,5 milliós vesztesége volt. A Yahoo szerint a társaság árbevétele viszont jobban nőtt az elemzők várakozásainál. A nettó árbevétel 192,7 millió dollár volt idén márciusig, a következő negyedévre pedig a 225 millió dolláros szintet is elérheti. Az egész évre vonatkozó prognózis szerint az árbevétel akár 910 millió dollár is lehet.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.