<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A tervezett Nabucco földgázvezetéket nem veszélyezteti a grúziai konfliktus, nincs jele, hogy lassulna a vállalkozás, mondta a Nabuccót tervező, hattagú európai konzorcium igazgatója, Reinhard Mitschek a Deutschlandradio állomásnak.

Mitschek Grúziát fontos tranzitországnak nevezte. "Türkmenisztánból és Azerbajdzsánból a földgáz Grúzián át érkezik majd a Nabucco vezetékbe, amely Törökországból indul" - mondta.

Úgy vélte, Oroszországnak nem kell aggódnia gázexportjáért, de a jövőben évi 150-200 milliárd köbméterrel növekvő gázimportszükséglet nem fedezhető Oroszországból. "Ezért fontos a közép-ázsiai, a közel-keleti és az észak-afrikai forrásokat erőltetni" - mondta.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.