TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A kábeltévé-szolgáltatók számára nagy a kísértés, hogy kitegyék műsorkínálatukból azokat a csatornákat, amelyekért devizában meghatározott árat kell fizetniük - írta a Világgazdaság.

A zöld újság szerdai számában megjelent cikk szerint egyes kisebb szolgáltatók már meg is tették ezt a lépést. A nagyobbakat azonban visszatartja, hogy az élő szerződésekhez kellene hozzányúlni.

Így szakértők szerint az általában az év végéig tartó szerződéses időszak végén várható változás, feltéve, hogy a társaságok nem tudnak megállapodni az árak forintosításáról.

Az adatok szerint Magyarországon 353 kábeltévé szolgáltató volt 2007-ben, valamivel kevesebb, mint egy évvel korábban. Az előfizetők száma is hasonlóan alakult, 2007-ben 2,128 millió volt. Az egy előfizetőre jutó műsorok száma 2007-ben 40-re csökkent, az előző évi 48-ról. Az összes műsor száma is csökkent 514-ről 483-ra.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.