<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Balásy Gyula cége most a migránsellenes hangolás helyett a bankjegycsere programnak kampányolhat.

A New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nyerte meg a Magyar Nemzeti Bank új közbeszerzését. A New Landnek a bankjegycsere program kampányát kell lehoznia, valamint egy pénzügyi tudatosság növelését célzó programnak is megkapták a kommunikációs feladatait.

Egy, a kampány során "módosított" köztéri hirdetés

A New Land Média Balásy Gyula cége, és onnan a legismertebb, hogy 2015-ben ők hozták össze a gyűlöletkampányként elhíresült bevándorlásellenes kormányzati kampányt, mely az emlékezetes "Ha Magyarországra jössz..." szövegkezdetű plakátokkal tapétázta ki az országot.

Balásy cége a nyílt eljáráson győzött. Összesen négy ajánlattevő pályázott a feladatra, és érdekesség, hogy köztük volt Rogán Antal pasaparki szomszédja, Csetényi Csaba Network 360 Reklámügynökség Kft. és Affiliate Network Kft. konzorciuma is. A sikerember ebből a körből kimarad.

Pályázott még az IJ. Kommunikációs Kft. és Initiative Media Kft. konzorcium és a Mindshare Médiaügynökség Kft. és Impact Communications Kft. konzorcium is.

Balásy cége legutóbb tavaly decemberben ünnepelhetett, akkor a "Nemzeti Tengelysúly- és kapcsolódó ellenőrzéseket támogató hálózat kialakítása" elnevezésű projekt kommunikációs és ügynökségi feladatait nyerte el. Azért a feladatért 40 millió söpört be.

mfor.hu