<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

A Malév 2009-es nyári menetrendjétől kezdődően elindítja ötödik romániai járatát, az ország észak-keleti részén fekvő Jászvásárra (Iasi). A nemzetközi hírű egyeteméről is nevezetes régióközpontban a légitársaság május végéig öt, júniustól hetente hat napközbeni járatot fog üzemeltetni Q400-as típusú regionális repülőgépeivel.

A Malév új romániai járata csatlakozást biztosít majd a légitársaság nyugat-európai menetrendi hullámához, aminek köszönhetően a moldovai és bukovinai régió, illetve Budapest és azon át Európa nagyvárosai és fontos régiói közötti összekötetés a korábbiakhoz képest gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

A Malév már jelenleg is kedvező piaci pozíciókkal rendelkezik a stratégiai fontosságú romániai piacon. Az értékesítési hálózat valamint a légitársaság ismertsége jól megalapozza az új járat bevezetését és nagyban hozzájárul a stabil utazóközönség kialakításához, áll a társaság közleményében.

A Malév a március végétől induló új vonalon elsősorban az észak-kelet-romániai régió és Nyugat-Európa között átszálló, illetve olyan magyar business utasokra számít, akik üzleti célból látogatnak a gazdaságilag fejlődő térségbe. Emellett a Magyarországra vezető közvetlen légihíd a diákok és turisták, valamint a csángó kisebbség számára is kedvező  lehetőséget  biztosít.

A Malév jelenleg négy romániai városba – Bukarestbe, Temesvárra, Marosvásárhelyre és Kolozsvárra – üzemel hetente összesen 56 járatot. Az év első kilenc hónapjában a légitársaság több mint 160 ezer utast szállított romániai járatain, mely 26 százalékos forgalomnövekedést jelent az előző évhez képest.

A Malév új célállomása (városkód: IAS) a oneworld légitársasági szövetség térképén is új célállomásként fog szerepelni. Jászvásár már elérhető a Malév foglalási rendszerében.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.