1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Két jobboldali kötődésű gazdasági szakember, Járai Zsigmond, és Parragh László is bekerülhet a Mol igazgatóságába, miután három korábbi tag a hónap végén távozik.

A Mol igazgatóságának három tagja, Akar László, Kamarás Miklós és Kemenes Ernő lemondási szándékát jelezte a testületnek, amely az április 29-én tartandó éves rendes közgyűlés végeztével válik hatályossá - közölte a Mol Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn este.

A közlemény szerint a Mol igazgatósága tudomásul vette mindhármuk lemondását. Akar László azért hozta meg ezt a döntést, hogy elősegítse a Mol regionális partnerségi stratégiájának megvalósítását, és az április 29-én tartandó éves rendes közgyűlés Martin Romant, a CEZ vállalat elnökét válassza meg a Mol igazgatósági tagjává.

Az igazgatóság javasolja, hogy a lemondott tagok helyére a közgyűlés válassza meg igazgatósági taggá Járai Zsigmondot, Parragh Lászlót és Martin Romant.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!