1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A mobilitás terjedésével a biztonsági kérdések is egyre fontosabbá válnak - hangsúlyozza az SAP szoftvergyártó. A mobilszolgáltatóknak kínált SMS kezelő megoldását ezért megerősítette egy biztonsági platformmal, melynek köszönhetően az automatikusan felfedezi, blokkolja a hálózatba érkező, gyanús SMS-eket, melyek célja sok esetben a bankkártya csalás.

"Naponta 1 millió spam SMS-t blokkolunk, mely csupán egy részét képezi ügyfeleink előfizetőinek. Fontosnak tartjuk, hogy a gyanús üzenetküldési forgalom ellen is védelmet tudjunk biztosítani a szolgáltatók számára" – mondta a szoftvercég mobil szolgáltatásokért felelős vezetője.

Idén januárban például jelentősebb adathalász támadást indítottak több amerikai mobilszolgáltató ügyfelei ellen, melyeket a szoftvercég rendszere megvédett, és nem engedte a végfelhasználókhoz való eljutást.

Az új spam ellenes képességet az SAP már jelentős számú amerikai, és néhány más mobilszolgáltatónál is telepítette.

A szoftvercég mobil szolgáltatásai naponta 1,8 milliárd üzenet feldolgozását segíti ügyfeleinél, több mint 1000 szolgáltatónál van jelen világszerte, elérve 6,1 milliárd előfizetőt 210 országban.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!