2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A kínai piacban látja a további növekedés lehetőségét a Metro AG, amely új üzletek nyitása mellett, az ázsiai partnerét is kivásárolja a helyi közös vállalkozásukból.

A német kereskedelmi óriás a korábbi 60 százalékról 90 százalékra növelte részesedését, amelyet a Jinjiang International Grouppal közösen birtokol. A világ ötödik legnagyobb kiskereskedelmi cégének számító Metro kínai ügyletét a kereskedelmi minisztérium is jóváhagyta - számolt be helyi forrásokra hivatkozva a Shanghai Daily napilap.

[ajanlo=160][igazitas=left/]Mint azt az újságnak a Metro China egyik vezetője Huang Zhongjie elmondta, amikor a kínai kormány engedélyezte a külföldi befektetők piacra lépését a német vállalat azonnal terjeszkedésbe kezdett a világ legdinamikusabban fejlődő piacán. A cég a jövőben is folytatni kívánja az expanziót, és jó lehetőséget látnak arra, hogy a forgalmát jelentősen bővítse.

A kommentárok szerint persze a piacnyitás a WTO és Kína megállapodásának köszönhető, hiszen enélkül a kínai áruk exportja elé is több akadályt gördítettek volna a kereskedelmi szervezet tagországai.

A Metro jelenleg 24 üzlettel rendelkezik az ázsiai országban, de még az idén további 30 áruház nyitását tervezik.

(Menedzsment Fórum)

Kapcsolódó anyagok
Több száz új üzletet nyithat Kínában a Wal-Mart
Szerbiában is megvetette lábát a Metro csoport
Több mint száz üzletet ad el a Metro

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!