2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Somogyi Zoltán és Szabados Krisztián tulajdonában álló One Nation Kft. lett a Capital Group Zrt. száz százalékos tulajdonosa, miután megvásárolták a Pája Kft. 33 százalékos tulajdonrészét.

A mostani tulajdonosi átalakulást az indokolta, hogy a többségi részvényeket közvetve birtokló Somogyi Zoltán és Szabados Krisztián a cég üzleti stratégiájában a külföldi terjeszkedés felgyorsítása mellett döntött, áll a társaság közleményében.

A cégcsoport 2006 őszén nyitotta meg szófiai irodáját, melyet Kiril Avramov irányít. 2007 őszén a cégcsoport megalakította a Social Development Institute non-profit kft.-t, amelynek célja európai és magyar kutatóintézetekkel, egyetemekkel közösen pánerópai kutatási projektekben való részvétel.

A Capital Group Zrt. 2002 nyarán alakult meg 40 millió forintos alaptőkével. A részvénytársaság holdingvállalatként fogta össze a politikai elemző- és tanácsadó Political Capitalt, a négy év alatt Magyarország harmadik legnagyobb pr-ügynökségévé felnövő Privy Council Communicationst, illetve az angolszász típusú lobbiszolgáltatásokat nyújtó GPS Capitalt. Később a cég 5 százalékos tulajdonrészt szerzett a Capital Research piackutató cégben, és megalapította a Hírszerző internetes portált.

A Capital Group Zrt. az elmúlt években dinamikusan növelte árbevételeit, folyamatosan nyereséget termelt, és a leányvállalatoknál az alkalmazottak száma ma már közel 100 fő.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!