1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ugyan a digitalizáció miatt sokan vészharangot kongatnak, sötét jövőt jósolva a nyomtatott média számára, a hazai lapkiadók azonban nem aggódnak, szerintük az új technológiák új lehetőségeket nyitnak számukra.

Nemcsak jelene, de jövője is van a nyomtatott médiának - mondta az idén második alkalommal megrendezett Sajtófesztiválon Kázmér Judit, a szervező Magyar Lapkiadók Egyesülete elnöke. A digitalizáció adta eszközök új lehetőségeket adnak a nyomtatott média kezébe - tette hozzá, emlékeztetve arra, hogy a magyarországihoz hasonló, demokratikus, sokszínű lappiac segít előrevinni a világot.

Kázmér Judit megjegyezte: nem véletlen, hogy épp a Vörösmarty térre szervezték az eseményt, hiszen itt rendezik meg minden évben a háromnegyed százados múltra visszatekintő könyvfesztivált is, amely szintén azt bizonyítja: az emberek nem mondanak le az olvasásról.

Az idén mintegy negyven kiállítót felvonultató fesztivál nem csupán helyszínt, de stílust is váltott: amellett, hogy a Városliget széléről Budapest belvárosába költözött, a szakmai rendezvények, kerekasztalok helyett inkább szórakoztató programokkal, koncertekkel várta az érdeklődőket a Vörösmarty téren.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!