<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A leginnovatívabb, a legsikeresebb, és a legnagyobb hatást elérő vállalati támogatási programokat díjazta a Magyar Adományozói Fórum.

Az Év Társadalmi Befektetési Programja mellett a leginnovatívabb, a legsikeresebb, és a legnagyobb hatást elérő vállalati támogatási programokat díjazta a Magyar Adományozói Fórum (MAF) 2012. október 4-én. A MAF Társadalmi Befektetések Díjakat a Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere fővédnökségével rendezett „MAF Partnerség.Hatás.Innováció. 2012” című konferencia záró programjaként adták át.

A konferencián az üzleti, a non-profit és állami szektor támogatások iránt elkötelezett szakemberei vitatták meg a vállalatok és a civil szféra együttműködésének kérdéseit, valamint a vállalati önkéntesség jelenlegi gyakorlatát és lehetőségeit.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen, amely a CSR-hoz kapcsolódó tevékenységek közül a társadalmi befektetési programokra fókuszál.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj négy kategóriájának idei nyertes pályázatai:

MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória:

 1. Erste Bank Hungary Zrt. - good.bee Social Enterprise Financing Program / Romani Design
 2. KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. - Hátrányos Helyzetűek Oktatása Program
 3. MOL Nyrt. - MOL Tehetségtámogató Program 2011

MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória:

 1. Vodafone Magyarország Zrt. - Vodafone a nők biztonságáért
 2. JOBGROUP – REHABJOB
 3. KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. - Hátrányos Helyzetűek Oktatása Program

MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória:

 1. MOL Nyrt. - MOL Tehetségtámogató Program 2011
 2. METRO Kereskedelmi Kft. - Express kiszállítás az áruházból a rászorulókig
 3. AVON Magyarország Kft. - Aláírásgyűjtés a családon belüli erőszak önálló törvényi tényállására emelésének parlamenti napirendre tűzéséért
MAF Az Év Társadalmi Befektetési Programja Kategória:
 1. KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. - Hátrányos Helyzetűek Oktatása Program
 2. E.ON Hungária Csoport - E.ON Családi Foci Program
 3. Magyar Cetelem Bank Zrt. - Cetelem Zöldsuli Program

Magyar Adományozói Fórum JUNIOR Különdíjban részesítette a Richter Gedeon Nyrt., „Richter Egészségváros” programját, és SENIOR Különdíjban a Budapest Bank, „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért Alapítvány” támogatói programját.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.