2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A legjobb HR-es projekteket keresi egy új verseny, a HR Transformation Challenge. A megmérettetésen bármilyen szervezet és magánszemély részt vehet, amely olyan innovatív HR-es gyakorlatot valósított meg, mely jelentős hatást gyakorolt egy szervezet üzleti teljesítményére.

A legjobb magyar hr-es projektek rögtön regionális szinten mérkőznek meg a többi, kelet-közép-európai pályázattal. A versenyen a kreatív megközelítésen, a bizonyított üzleti hatáson túl a HR-es kihívás nehézségét és jelentőségét is értékeli a nemzetközi zsűri; Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR vezetője, Andrea Di Pietro, az Accenture ügyvezető igazgatója, Ernesto Marinelli, az SAP szoftvercég európai HR főnöke és Tim Ringo, az SAP SuccessFactors alelnöke.

A shortlistes pályázatot beadók meghívást kapnak a SuccessConnect nevű európai HR konferenciára, ahol a verseny nyertesét is bejelentik. A fődíj egy csoportos tréning, amelyet Koen Gonissen, az INSEAD üzleti iskola oktatója, a teniszbajnok Kim Clijsters korábbi coach-a, nemzetközileg elismert szakember tart az adott szervezetnél.

A pályázatokat szeptember 30-ig lehet benyújtani négy kategóriában (hr átalakítás; fejlesztés és utódlás; oktatási programok; tehetségek felvétele), angolul. A verseny szervezője az SAP SE. Bővebb információ és jelentkezés a verseny honlapján: www.hrchallenge.eu/

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!