1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A német Metro csoportnál a napokban bejelentett, 15 ezer embert érintő elbocsátás a magyarországi egységekre nem lesz hatással, létszámleépítésben nem gondolkodik a cég – mondta el a Világgazdaságnak Krubl Yvette, a Metro Kereskedelmi Kft. kommunikációs menedzsere.

Mivel a költségcsökkentő intézkedést csak most jelentették be, a konkrét számítások még készülnek. A költségcsökkentés a magyar cégre is vonatkozik: olcsóbb alternatívákat keresnek a jövőben.

A legnagyobb leépítések Németországban lesznek, ahol a legtöbb alkalmazottal dolgozó Metro csoport nem hozta az előzetesen elvárt eredményeket. A bejelentett 15 ezres szám nem feltétlenül jelent ennyi felmondást, ugyanis a tervek szerint a természetes fluktuációval megüresedett helyeket nem töltik fel.

A lépéssel a tervek szerint 2012-ig évente 1,5 milliárd eurót takarítanak meg a világszerte 300 ezer embert foglalkoztató társaságnál. A vállalat emellett beszerzési és logisztikai hálózatát is átalakítja, számol be a Világgazdaság.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!